Shiatsu Basiscursus


Ben je nieuwsgierig naar wat shiatsu is? Heb je altijd al iets met massage willen doen? Overweeg je misschien een opleiding hierin te gaan volgen? Dan is de Shiatsu Basiscursus iets voor jou!

Cursus

In 8 lessen krijg je de praktische beginselen van shiatsu aangereikt. Het accent ligt op het zelf doen. Na afloop van de cursus kun je een eenvoudige maar effectieve behandeling in vrienden- of familiekring geven.

Belangrijk onderdeel van de les is de warming-up, waarin je meridiaanstrek- kingen en hara-oefeningen doet. Je bouwt zo geleidelijk je eigen energieniveau en vitaliteit op.

Als je shiatsu geeft of ontvangt, draag je losse kleding en je werkt op een mat op de grond. Bij aanvang van de cursus krijg je een syllabus met de belangrijkste informatie alsmede een beschrijving van de behandeling.

Praktische info --->


Praktijk voor Shiatsu, Lichaamswerk en Healing Tao is gevestigd in Amsterdam, Noord-Holland. Behandeling van migraine, rsi, rug- en schouderklachten en emotionele problemen. Verzorgt cursussen voor ontspanning, meditatie, gezondheid, energie en stressvermindering. Aanrader bij stress, migraine, depressie en burn-out.

Privacyverklaring | Bewust Webdesign