Tao van de Man


Ontspanning * vitaliteit *gezondheid

Transformatie van de mannelijke seksuele energie

Intensieve cursus met eeuwenoude taoïstische technieken en krachtige meditaties.

Je leert hoe je emoties in balans kunt brengen en je lichaam ontdoen van stress. Dit met een milde blik naar jezelf. Je leert verbinding te maken met en aanwezig te zijn in je hart, vanuit zachte kracht en tegelijk in een stevige gronding en ijzersterke structuur.

Een groot deel van de les is ingeruimd je kennis bij te brengen van taoïstische technieken om seksuele energie om te zetten in vitaliteit en gezondheid. We oefenen deze technieken en meditaties en je krijgt hierop direct feedback, zodat je er thuis op de juiste wijze mee aan de slag kunt.

Ben je toe aan een nieuwe stap op jouw pad? Dan heeft deze training je zeker veel te bieden. 

Literatuur: Van Stress naar Evenwicht, Mantak Chia.

Taoïstische geheimen der liefde 1, Transformatie van de mannelijke seksuele energie. Mantak Chia en Michael Winn.              

De multi-orgastische man, moderne taoïstische liefdestechnieken voor de man, Mantak Chia & Douglas Abrams Arava.

Reviews

"De training is een verrijking van mijn leven. Ik doe voor het 3e jaar mee bij Koen en kijk er elke keer weer naar uit. Het zijn momenten om volledig in contact te komen met mijzelf. En met de energie die mij voedt en in mij circuleert. Dat is altijd weer bijzonder. Mijn kijk op seksualiteit en seksuele energie is mede door de cursus veranderd." Henk, docent.

"De cursus is voor mij een belangrijk rustpunt in mijn zeer drukke leven. Ik leer beter te voelen in mijn lichaam en wordt me bewust van energie. Door deze lessen realiseer ik me sterk de gekte van het dagelijkse leven." Emiel

 Praktische info --->


Praktijk voor Shiatsu, Lichaamswerk en Healing Tao is gevestigd in Amsterdam, Noord-Holland. Behandeling van migraine, rsi, rug- en schouderklachten en emotionele problemen. Verzorgt cursussen voor ontspanning, meditatie, gezondheid, energie en stressvermindering. Aanrader bij stress, migraine, depressie en burn-out.

Privacyverklaring | Bewust Webdesign