Visie


Door nare ervaringen in ons vroege leven raken we vaak af van onze kern. Het eerste contact dat we verliezen, is het contact met ons lichaam. We doen dit automatisch, om ons te beschermen. Geleidelijk leven we meer en meer vanuit emotionele en mentale overtuigingen. Meestal hebben we niet door hoe we in de loop van ons leven het contact met onze ware natuur en ons lichaam zijn kwijtgeraakt.

Door ontkenning van onze essentie ontstaan vroeg of laat klachten. Dat is het moment waarop we aan de bel trekken; we willen dat de klacht ophoudt te bestaan.

Een lichaamsbehandeling ondersteunt je terug te komen in jouw ervaring van eenheid en heelheid, bij wie je werkelijk bent. Het opnieuw in contact komen met je eigen lijf kan soms confronterend zijn. Het is daarom belangrijk dat jij je veilig en gerespecteerd voelt.

< ---- Terug


Praktijk voor Shiatsu, Lichaamswerk en Healing Tao is gevestigd in Amsterdam, Noord-Holland. Behandeling van migraine, rsi, rug- en schouderklachten en emotionele problemen. Verzorgt cursussen voor ontspanning, meditatie, gezondheid, energie en stressvermindering. Aanrader bij stress, migraine, depressie en burn-out.

Privacyverklaring | Bewust Webdesign